DSC00938.JPG

Aankondiging herbouw restaurant

  • China Garden

In 2016 hebben wij helaas te voorbarig gecommuniceerd dat wij toentertijd verwachtten in dat jaar te zouden sluiten en te starten met de herbouw. Op dit moment kunnen wij u mededelen dat de definitieve planning voor de herbouw bijna gereed is. Wanneer de planning definitief is zal dit breed worden gecommuniceerd.

Dit jaar zal hoogstwaarschijnlijk het laatste jaar zijn dat wij kerst kunnen vieren op de bekende locatie Maasboulevard 2 in het huidige pand, ook in de volksmond bekend als ’t Platje’. Het ziet ernaar uit dat medio 2018 het jaar wordt van afscheid van ons oude pand! Tot die tijd bent u uiteraard van harte welkom in ons restaurant China Garden.

In ons restaurant kunt u alvast een impressie krijgen hoe het toekomstige restaurant China Garden eruit komt te zien en ook hoe het vroeger is geweest. De verwachting is dat medio 2019 het nieuwe pand gereed zal zijn op exact dezelfde locatie: Maasboulevard 2 te Vlaardingen.

Iedereen hartelijk bedankt voor jullie vertrouwen en engelengeduld!

Graag verwelkomen wij jullie deze laatste kerst nog op ons oude vertrouwde locatie ‘t Platje aan de Maasboulevard 2 te Vlaardingen!