blog-sluiting.jpg

‘t Platje gaat Plat! Oftewel we gaan dicht, maar…

  • China Garden

’t Oude Platje is zeer oud. Het is versleten en toe aan een nieuw jasje. Na jarenlange voorbereidingen is het nu bijna zover.

Wij sluiten onze deuren per ‘1 oktober 2018’.

Opening

Maar niet getreurd, wij komen terug met ’t nieuwe Platje en met een nieuw Chinees restaurant! De voorbereidingen hebben jaren geduurd en als alles volgens de planning verloopt, hopen wij iedereen met “de opening vóór de kerst 2019” weer te verwelkomen.


Open huis “Tot weerziens”

Zondag 7 oktober 2018 tussen 13.00 – 17.00 uur zal het huidige nostalgische pand voor de allerlaatste keer geopend zijn voor het publiek. Deze middagreceptie zal in het teken staan van afscheid nemen van het restaurant in het oude pand ’t Platje.
Op de receptie wil familie Chou graag alle gasten bedanken voor de vele bezoeken aan het restaurant, maar vooral voor de mooie herinneringen. Daarnaast willen wij alle gasten en geïnteresseerden de laatste mogelijkheid bieden om het traditionele restaurant te bezoeken en eventueel foto’s te maken onder het genot van een hapje en een drankje.
Iedereen is van harte welkom om op bovengenoemd tijdstip langs te komen!


Geen tijdelijke locatie

Helaas hebben wij besloten niet door te gaan op een tijdelijke locatie. Om de voortgang van het nieuwbouwproject in goede banen te leiden, zullen wij ons hier volledig op focussen. Onze excuses voor dit ongemak.


Ontwikkeling nieuwbouw volgen.

Voor de geïnteresseerden is de voortgang van het project te volgen op onze website www.restaurantchinagarden.nl, via Facebook en via de nieuwsbrief. Wanneer u de nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich via onze website inschrijven.


Dankbaar en tot ziens!

Wij zijn ontzettend trots op het succes dat wij tot dusver behaald hebben met het restaurant. Ons succes hebben wij echter volledig te danken aan alle trouwe gasten, leveranciers, en het personeel. Zonder jullie support was dit nooit gelukt!
Voor nu sluiten wij het oude Vlaardingse-Chinese hoofdstuk af en wij hopen, na oplevering van het nieuwe Chinese restaurant China Garden, jullie weer van harte welkom te mogen heten op dezelfde locatie, maar dan zonder natte voeten door het hoge water...